Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Přerov, včetně poboček
Ekologické čištění aut: - údržba motorových vozidel - ruční čištění a leštění exteriéru - vysávání, čištění.

Péče o zahrady: - stříhání živých plotů - sečení a zakládání trávníků - práce s motorovou pilou - chemická, mechanická likvidace plevele - mulčování - realizace zahrad - návrhy zahrad - údržba zahrad.

Pojištění majetku a odpovědnosti za škody, pojištění podnikatelských a průmyslových rizik, komplexní pojištění movitého i nemovitého majetku.

Pojištění majetku a odpovědnosti za škody, pojištění podnikatelských a průmyslových rizik, komplexní pojištění movitého i nemovitého majetku.

Pojištění majetku a odpovědnosti za škody, pojištění podnikatelských a průmyslových rizik, komplexní pojištění movitého i nemovitého majetku.

Maloobchod, prodej: - textil - pánské oděvy - dámské oděvy.

Vývoj, výroba, opravy, úpravy, přeprava, nákup, prodej, půjčování, uschovávání, znehodnocování a ničení zbraní Nákup a prodej, půjčování, vývoj, výroba, opravy, úpravy, uschovávání, skladování, přeprava, znehodnocování a ničení bezpečnostního materiálu

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Velkoobchod a maloobchod -Výroba a opravy čalounických výrobků

Stavební práce: - větrání domů - rekuperace. Prodej: - stavební materiál - sanační přísady - kotvící a upevňovací technika - spojovací materiál : - distanční lišty a prvky pro betonáře - prvky pro dřevokonstrukce.

Firemní poradenství. Revitalizace firem. Personální audit. Audit firemní kultury. Manažerské, marketingové poradenství. Školení, koučink obchodníků, manažerů. Outsourcing marketingu.

Velkoobchod, specializovaný maloobchod, zprostředkování obchodu.

Základní škola. Sportovní třídy. Školní družina: - telefon: 581250037. Školní jídelna. - telefon: 581201478

Dámské i pánské krejčovství. Prodej: - metráž. Šití: - svatební šaty na míru - firemní oděvy pro prezentace a veletrhy - speciální taneční kostýmy - zakázkové šití - oděvy na míru - modelová tvorba - sportovní oblečení.

Prodej usní. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - kožených oděvů, kožichů (kožené oděvy, kožichy). Zakázkové šití: - kožená konfekce - dámské a pánské klasické oděvy - modelová kolekce pro náročné zákazníky - mladá móda, kalhoty, sukně, korzety. Služby: - šití kožených oděvů na zakázku - možnost výběru usní a barev - ...

Prodej: - plotové pletivo - ploty - ostatní kompletní příslušenství

Čalounictví. Zabýváme se návrhy a realizací bytových, hotelových a veřejných interiérů: - kompletní servis v oblasti zastiňovacích systémů od návrhu, zaměření, šití, montáže, až po aranžérské práce (záclony, závěsy, klasické a římské rolety, plissé žaluzie, aj.). Dále interiérovým textilním designem - přehozy, polštáře, dekorace, ubrusy. Opravami ...

Pomohu Vám s Vaším bydlením - jako bytová architektka zpracovávám návrhy interiérů či jejich úprav, návrhy novostaveb nebo rekonstrukcí (formou architektonické studie) a poskytuji poradenství a konzultace. S využitím Feng Shui navrhuji a vytvářím harmonické prostředí pro kvalitní život. Zabývám se nejen obytným, ale také pracovním aj. ...

Statické výpočty ocelových konstrukcí

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - plechy (černé, pozinkované, profilové, měděné, hliníkové, nerezové, hliníkové profilové, v tabulích, ve svitcích) - tyče - ocel (profilová, plochá, kruhová) - trubky - sítě do betonu.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - ocelová lana standardních konstrukcí - ocelová lana speciální, osmipramenná, nekroutivá - ocelová lana nerezová, s PVC obalem - příslušenství ocelových lan, svorky, napínáky, očnice, třmeny - vázací prostředky (lanové, řetězové, textilní) - vázací body pro zvedání břemen - speciální uchopovací ...

Komplexní nabídka pojišťovacích služeb: - povinné ručení, havarijní pojištění vozidel - pojištění majetku a odpovědnosti, průmyslu a podnikatelů, cestovní pojištění, životní pojištění.