Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Zabýváme se 3D tiskem na základě 3D modelů. Jestliže 3D model nemáte, není pro nás problém Vám součástku/díl vymodelovat a vytisknout.

Naši specialisté vás provedou prodejem či koupí nemovitosti a pomohou vám zafinancovat její koupi. Díky našemu know-how, propracované prodejní strategii a moderním technologiím, které využíváme při prodeji nemovitosti jsme schopni prodat vaši nemovitost v rekordně krátkém čase a za maximum peněz.

Prodej, e-shop: - nářadí - technická chemie - ochranné pracovní pomůcky

Výroba a prodej dětských produktů z bavlny a bambusu: - látkové, bavlněné pleny - bambusové pleny - osušky - kalhotkové pleny.

Firma se zabývá dodávkou litých a průmyslových podlah. Realizujeme lití anhydritových, cementových a průmyslových strojně leštěných podlah. Čerpání betonu, zhotovení základních desek.

MUDr. Hana Tichá je praktický lékař ordinující v Olomouci.

Fyzioterapeutka Mgr. Kateřina Kropáčová provozuje lekce jógy, hodiny fyzioterapie, kineziotaping.

Společnost JP Final se specializuje na prodej motorových olejů pro nákladní a osobní vozy, zemědělskou techniku a průmysl a pneuservis. Mezi sortiment společnosti se řadí také autobaterie, autokosmetika a voda do ostřikovačů.

MUDr. Ilona Macháčková s.r.o. provozuje ordinaci, jako praktický lékař pro dospělé.

SDOP Olomouc poskytuje svým klientům domácí zdravotní ošetřovatelskou péči. Provádíme nadstandardní péči. Svým klientům poskytujeme ošetření dekubitů, osobní hygienu, péči o stomie, rehabilitace, ošetření bércových vředů a další. Službu zajišťují diplomované zdravotní sestry s registrací a jsou hrazeny zdravotní pojišťovnou. O klienty pečujeme ...

Oční ambulance pro dospělé. Dětská oční ambulance Ortopticko-pleoptické cvičení zraku pro děti. Estetická medicína, odstraňování vrásek. Operace horních i dolních víček, operace šilhání. Kontakntí čočky.

Firma PREFA PECINA s.r.o. se již více než 15 let zabývá výrobou a prodejem betonových výrobků různých druhů. Nabízíme např. silniční panely, stropní panely, opěrné stěny T a L, TZB - tvárnice ztraceného bednění, skruže, betonové plotové sloupky různých tvarů a velikostí, obrubníky a spoustu dalších typů betonového zboží. Většinu zboží máme skladem ...

Provoz autobazaru ve Šternberku. Výkup a prodej osobních, užitkových vozidel. Sjednání povinného, havarijního pojištění a financování koupě automobilu.

Služby: - praktický lékař pro dospělé

Všestranně podporujeme náhradní rodinnou péči a snažíme se o posílení institutu rodiny v české společnosti. Naší hlavní činností je podpora a doprovázení náhradních rodin (pěstounských i osvojitelských), včetně řešení obtížných životních situací. S pěstounskými rodinami uzavíráme Dohodu o výkonu pěstounské péče. Poskytujeme sociální ...

Poradenské a vzdělávací sdružení: - řízení lidských zdrojů - systémy hodnocení - personalistika - assessmenty

Společnost Stefanutto s.r.o. se zaměřuje na výrobu sáčků, boxů a bagů na tekuté a polotekuté potraviny a nápoje.

Ing. Milan Axman se specializuje na služby týkající se BOZP, požární ochrany, hygieny a svařování.

Společnost CTCenter MaVe, s.r.o. se zabývá klinickými studiemi.

Mudr. Zdeněk Malina pečuje v kardiologické ambulanci o nemocné s chorobami srdce, oběhu a cév. Pacientům provádí velkou škálu kardiologických vyšetření, po infarktu poskytuje dlouhodobou péči nemocným, provádí zátěžové testy.

Stacionář pro zdravotně postižené děti s mentálním postižením, kombinovanými vadami nebo autismem. Speciální zákadní škola.