Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Autodoprava vozidly do 7, 5t Nosnost 3 - 3, 5t

Penzion No.1 poskytuje ubytování v několika pokojích a 1 apartmá. Kapacita penzionu je 15 - 18 lůžek. Dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny manželskou postelí nebo samostatnými lůžky. Součástí pokojů je sociální zařízení a samozřejmostí je také Wi-Fi. V přízemí penzionu je restaurace.

Společnost Meblisto s.r.o. se zaměřuje na návrhy a výrobu nábytku na zakázku. Společnost vyrábí nábytek do kuchyní, dětských pokojů, ložnic, obýváků a do všech dalších místností, je-li to potřeba.

HODO MORAVIA s.r.o. vyrábí nábytek na míru z masivu i lamina do předsíní, kuchyní, pokojů, ložnic i koupelen. Společnost se dále zaměřuje na truhlářství a poradí si i s montáží nábytku.

Počítače-Olomouc.cz se zaměřuje na stavbu nových počítačů, opravy, servis, čištění, přeinstalaci systému, instalaci aplikací a mnoho dalšího. V případě potřeby opravy počítače nebo notebooku je výhodou telefonická konzultace a doprava v rámci Olomouce zdarma.

Auto Rosi se zaměřuje na servis a opravy motorových vozidel. Mezi činnosti společnosti se řadí autodiagnostika, pneuservis, servis brzdových a výfukových systémů, opravy podvozků, výměna olejů a filtrů, geometrie náprav a mnoho dalšího.

Firma První počítačová pomoc se stará o servis a opravy hardwaru i softwaru počítačových zařízení. Služby, které poskytuje, se zaměřují na servis, opravy, čištění počítačů, výpočetní techniky a notebooků, dále se jedná o tvorbu webových stránek, instalaci sítí a mnoho dalšího.

Auto-motoservis M&M se zaměřuje na osobní a užitková vozidla všech značek a také na motocykly. Služby, které společnost poskytuje, zahrnují servis, opravy, výměny olejů, brzdových destiček a mnoho dalšího.

Společnost MOBILY SPURNÝ s.r.o. se zaměřuje na opravy a servis mobilních zařízení různých značek. Mezi služby společnosti se řadí výměna displejů, baterií, skel, USB konektorů a prodej příslušenství. Provozovna: Masarykova třída 900/5, Olomouc

Společnost se věnuje počítačovým službám, provozuje bazar a poskytuje servis. Všechny své činnosti dělá kvalitně a se zárukou.

Společnost Matějka motors s.r.o. je autorizovaným servisem vozidel značek Jaguar a Land Rover. U těchto vozů je poskytován záruční i pozáruční servis. Společnost se také věnuje opravám vozidel klasických značek a prodejem nových vozidel.

Prodej: - elektronické cigarety - doplňky - e-liquidy - náplně do elektronických cigaret - e-cigarety.

Výroba, dodávka: - kancelářské nábytkové systémy - příčkové systémy - regálové systémy.

Společnost TAX Vázlerová s.r.o se zabývá účetním a daňovým poradenstvím. Daňové a účetní poradenství poskytované naší firmou umožňuje klientovi věnovat se vlastnímu podnikání. Specializujeme se na problematiku DPH se zaměřením na obchodování tuzemských společností v rámci Evropské unie. Daně: - daňové poradenství - zastupování klientů na ...

Společnost Clear World s.r.o. nabízí k prodeji moderní a všestranné pomocníky na úklid domácností, které neznečišťují přírodu. Dodáváme parní čističe, filtrační zařízení nebo ekologické mycí stroje, které svým používáním nezatěžují životní prostředí a nahrazují chemické přípravky. Prodej, e-shop: - parní čističe, parní čistič DYNAMIK - ...

Projekce, dodávka, montáž: - topení - voda - plyn - kotelny - výměníkové stanice.

Služby: - kavárna - pražírnu kávy Prodej: - kávovary - mlýnky.

Fine English - jazyková agentura: - jazykové kurzy anglického jazyka pro začátečníky i pokročilé studenty, skupinové kurzy pro děti i dospělé - výuka s rodilým mluvčím.

Zastoupení společnosti DLW Flooring (Armstrong), Desso, Chilewich. Podlahářské práce, pokládka podlahových krytin. Prodej: - podlahový materiál.

Cateringové služby: - rauty - bankety - barbecue a garden party - firemní večírky - coffee breaky - svatební hostiny - narozeninové oslavy - plesy.

Služby: - face lifting - zvětšení rtů - omlazení rukou

Internetový prodej provaznických výrobků. Široký výběr provazů, lan, sítí, žebříků, šňůr, pytlů, popruhů, motouzů. Lana pro domácnost, karabiny a háky pro sport i volný čas.

Prodej a pronájem audiovizuální techniky. Návrh na klíč a dodávka audiovizuální techniky pro školy, hotely, muzea, knihovny, auly, školící a konferenční místnosti.

Účetní kancelář. Vedení účetnictví a daňové evidence. Zpracování mezd a personalistika.

Svatební agentura. Pomoc s přípravou svateb. Příprava svateb na klíč.