Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Přerov, včetně poboček
Dodávka, rozvod, správa, údržba: - teplo - teplá voda - kotle a tlakové nádoby - montáž měřidel - topenářství - havarijní služba.

Sportovní areál: - plavecký bazén - koupaliště.

Elektroinstalatérské práce: - elektroinstalace a rekonstrukce rodinných domů a bytů - pokládka el. podlahového vytápění pod dlažby a plovoucí podlahy - průmyslové elektroinstalace - výměny rozvaděčů v bytech - sádrokartonové stropy, příčky - minerální kazetové stropy.

Výroba - zábradlí Kovářské a zámečnické práce - nože

Dovoz, velkoobchod, prodej vojenského a outdoorového zboží z celého světa.Nabízíme široký sortiment vojenské výstroje a doplňků různých armád pro život v přírodě, rybáře, myslivce, lesáky, trempy, pro volný čas atd. Náš armyshop nabízí jak originální výstroj a výbavu, tak i věci vyráběné pro civilní trh. Dále provádíme ražbu identifikačních US ...

Společnost Fitness pro s.r.o. se zabývá komplexní realizací fitness center a posiloven. Je výhradním distributorem prémiové značky posilovacích strojů Panatta pro Česko, Slovensko a Polsko. Zaměřujeme se mimo jiné i na repase posilovacích strojů a software pro fitness. Nabízíme také kompletní rešení funkčních zón a sálů pro skupinová ...

Maloobchod, prodej: - drogerie - kosmetika - parfumérie.

Výprodej kočárků: - kočárky s pevnými, otočnými koly - houpací kočárky - retro kočárky - autosedačky - stínítka do kočárků - slunečníky se sponou - zimní fusaky.

-Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Velkoobchod a maloobchod -Prodej repasovaných převodovek a turbodmychadel -Prodej použitých motorů do osobních a dodavkových vozidel

Opravy laminátů včetně carbonu - svařování auto - moto plastů Svařování - auto - moto plasty

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - foto - kino, fotopotřeby - vybavení fotolaboratoří a fotoateliérů - fotoaparáty, fotopříslušenství, blesky, stativy, diaprojektory, filtry - profesionální filmy, kinofilmy - elektronické diáře, kalkulačky - mobilní telefony. Fotobazar. Oprava, servis: - fotopřístroje, optické přístroje.

Pobočka. Zajištění: - bakteriologické vyšetření - imunologická vyšetření - mykologická vyšetření - diagnostika TBC nákaz. .

Výroba, montáž: - dializační soupravy - oftalmologické vyšetřovací přístroje.

Autodoprava, doprava: - vnitrostátní a mezinárodní autodoprava - jeřábnické práce. Opravy: - automobily.

Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých ČR. Sociální organizace.

Deratizace - ochranné, celoplošné, ohniskové. Likvidace vos, sršňů. Dezinfekce – likvidace mikroorganismů, plísní a bakterií. Ochrana proti holubům. HACCP.

Maloobchod, prodej, servis: - kopírovací stroje - tiskárny - spotřební materiál - kancelářská technika - kopírování.

Prodej, eshop: - italské jídli, delikatesy, speciality.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - papír, papírenské zboží (kancelářské, školní potřeby) - papírnictví - hračky.

Maloobchod, prodej: - obuv, boty (dámská, pánská, dětská) - kožená galanterie (kabelky, peněženky, opasky) - batohy, cestovní tašky - doplňky.

Autoservis, autoopravna, servis, oprava: - mechanické opravy - autokarosárna, karosářské práce - autolakovna, lakýrnické práce - stanice měření emisí BOSCH - autodiagnostika. - elektroinstalační práce. Konstrukce, výroba a montáže cisternových přepravníků sypkých materiálů jako je mouka, krmné směsi, popílky a cementy.