Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Metalurgie a kovárenství - výroba: - zápustkové výkovky tvářené za tepla pod tlakem - tepelné zpracování (normalizace, zušlechtění, žíhání naměkko, rozpouštěcí žíhání) - výroba speciálního nářadí pro tváření za tepla. Výkovky pro: - automobilový, zemědělský, zdravotní a zbrojní průmysl.

Stavebniny, maloobchod, e-shop: - stavební materiál . malty, omítky - izolace - komíny - betonové výrobky.

Prodej, servis, pronájem: - kancelářské stroje - tiskárny - skenery.

Firma INGREMO s. r. o. se zaměřuje na projekční práce v oblasti pozemních a dopravních staveb. Zajistíme projektovou dokumentaci ve stupni studie, dokumentace pro územní řízení, dokumentace ke stavebnímu povolení, realizační dokumentace i dokumentace skutečného provedení.

Obec Palonín naleznete nedaleko od rychlostní komunikace Olomouc - Mohelnice, v malebné rovince ohraničené z druhé strany lesním masivem. První oficiální písemná zmínka o obci je v latinsky psaných zemských deskách z roku 1353, některé prameny ovšem uvádějí založení osady v době od roku 1222 do roku 1250. V současné době je v obci k ...

Obec Stavenice se rozprostírá na severním konci Hané před předhůřím Hrubého Jeseníku. Část obce leží v chráněnné krajinné oblasti Litovelské Pomoraví. Obec se nachází 5 km východně od Mohelnice, 15 km jihovýchodně od Zábřehu, 25 km jižně od Šumperku a 29 km severozápadně od Olomouce. Okolí obce Stavenice je kopcovité s lesními háji. Dobře se ...

Prodej, montáž, pronájem, servis: -zabezpečovací a signalizační přívěsy -mobilní semaforové soupravy. Prodej, montáž: -trvalé dopravní značení -instalace přechodného dopravního značení -barva na vodorovné dopravní značení. Dopravní inženýrství.

Sekání trávy Olomouc a okolí. Upravujeme a kultivujeme zahrady, louky, travnaté plochy kolem rodinných domů, chat, chalup, také udržujeme zeleň ve firemních areálech a kolem bytových komplexů. Likvidujeme náletové dřeviny, keře a trávy. Přijedeme, posečeme a pohrabeme.

Jiří Švec poskytuje ubytovací služby: - kapacita 6-10 míst - 3 pokoje s vlastním sociálním zařízením a SAT TV - WIFI připojení - společná kuchyňka - venkovní posezení - zastřešená terasa - možnost grilování

Fotovoltaika, solární elektrárny, ohřev vody - projektování, dodávka, montáž.

Společnost HF stavby, s.r.o. se zabývá revitalizací panelových a cihlových domů se zaměřením na předsazené železobetonové lodžie a balkóny. Výstavbu doplňuje drobná zámečnická výroba a výroba zámečnických prvků používaných pro výstavbu předsazených železobetonových lodžií. Naše činnost: - panelové, zděné domy - revitalizace - předsazené ...

Nemocnice Hranice. Detašovaná pracoviště: - chirurgická ambulance - gynekologická ambulance - rehabilitace.

Výroba: -drátěný program -kovovýroba -výrobky z drátů -ohýbání drátů -svařování drátů. Pronájem nebytových prostor.

Společnost Vysloužil služby s.r.o. se zaměřuje na technické služby prováděné kropicími vozy. Zajistíme vysokotlaké mytí veškerých komunikací, zalévání zeleně, dovoz užitkové i pitné vody do bazénů či na stavbu. Sídlíme v Náměšti na Hané. Naše činnost: - práce kropícími vozy - dovoz užitkové vody - dovoz pitné vody - napouštění bazénů, ...

Výroba, prodej, kontroly, opravy: - hasicí přístoje a hydranty - kontroly a revize hasicích přístrojůa požárních vodovodů. Prodej: - technické plyny - plnění CO2 do tlakových lahví - prodej lahví na technické plyny. Předpovrchová úprava tryskáním. Povrchová úprava klasickými barvami a komaxitováním.

Výroba, prodej: - domácí potřeby z plastů - lisování technických výtisků - zakázková výroba - nástrojářská činnost - formy na lisování plastů.

Developerská činnost - rodinné a bytové domy Inženýrská činnost - právní servis, profesionální řízení, výkup pozemků Zhotovitelská činnost - odborné provedení staveb Realitní činnost

Specializujeme se na výrobu a prodej hliníkového oplocení a dekoračního venkovního osvětlení. Nabízíme hliníkové ploty, oplocení nebo pouze plotová pole s moderními motivy a spolehlivým provedením.

vybavení pro pneuservis: - autobaterie - čištění klimatizací, interiéru - pneuservis - mycí pasty - ventily - vyvažování pneu.

Výroba, prodej, e-shop: - firemní oblečení - uniformy, školní uniformy - ručníky

Firma poskytuje profesionální právní pomoc pro zraněné osoby a pozůstalé po oběti dopravní nehody. Zařízení co nejvyššího maximálního odškodného.