Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Přerov, včetně poboček
Čistíme DPF/FAP filtry, AGR/EGR ventily a turba. Naprosto unikátní špičkový a šetrný čistící proces s extrémně účinnou látkou se zaručeným výsledkem. Dále provádíme průmyslové čištění - plošiny, podlahy, konstrukce hal, střech, výrobní technologie včetně mytí, odmaštění a odprášení.

Agatsu Ryu, s.r.o. se zabývá výukovými lekcemi pro děti a dospělé, kurzy sebeobrany, vzdělávací akce. Jsme tradiční škola bojových umění, ne závodní oddíl,

Společnost CimBau s.r.o. realizuje stavby a rekonstrukce.

Společnost VT plynoservis s.r.o. se specializuje na servis plynových spotřebičů a revize domovních plynovodů.

Společnost PanDatel s.r.o. provozuje eshop s dřevěnými výrobky - dřevěné obálky na peníze, hračky, hry a skládačky, dřevěné stavebnice a další potřeby pro tvoření a pro radost.

SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. je tradiční český výrobce čerpadel pro různé účely. Tradice výroby čerpadel v Hranicích na Moravě sahá až do roku 1883. Firma byla známá výrobou větrných motorů jako zdroje pohonu čerpadel. Zakladatel výroby čerpadel, Antonín Kunz, dokázal svůj podnik rychle posunout mezi přední firmy v oblasti vodovodů a pump. Po ...

Restaurace, pivnice: -pivnice -venkovní zahrádka.

Česká společnost United Polymers, s.r.o. je členem Moravskoslezského automobilového klastru a věnuje se výrobě technických dílů z plastů, pryže a lehčených pěn. Cca 90% naší produkce směřuje do automobilového průmyslu. Jsme certifikováni dle IATF 16949 a ISO 1400. Náš výrobní program zahrnuje širokou škálu technologií - od vysekávání dílů a ...

Společnost SIGNALBAU a.s. se zabývá především montáží technologických zařízení pro železniční dopravu, výstavbou telekomunikačních sítí, energetiky a silnoproudých zařízení. V rámci zakázky nabízíme komplexní služby od projektové dokumentace, přes vlastní realizaci, až po následný servis.

Společnost MOSAIC spol. s r.o. je český výrobce masivních dřevěných podlah. Jsme malá rodinná firma, která vyrábí dřevěné dubové parkety z masivu.

Výrobce modulárních domů - domy mohou být dodány jako kompletní řešení na klíč od návrhu stavby, základovou desku až po instalaci na pozemku. Různé styly - využití pro rodinné domy a bungalovy, bytové domy, bydlení pro seniory, byty pro obce.

Firma nabízí produkty v lovecké oblasti - lovecké, sportovní zbraně a střelivo, loveckou a sportovní optiku, oblečení a obuv.

Dovoz, velkoobchod, prodej, rozvoz: - řezané květiny z Holandska, Kolumbie, Dánska, USA, Thajska - řezaná zeleň - pokojové rostliny - exotické květiny - sušené květiny - aranžérský materiál - floristický materiál.

Autoservis a karosárna s lakovnou: - autolakovna - lakovací box - míchárna barev - mechanické, karosářské, lakýrnické práce - odtahová služba.

NakupTextil provozuje eshop s textilem pro pány, dámy, doplňky jako jsou šály a čepice, batohy a další.

Výroba, aplikace a servis ortopedických a protetických pomůcek: - obuv ortopedická šitá na míru - pomůcky pro diabetickou nohu - ortopedické vložky (korekční, léčebné, sportovní) - protézy horních a dolních končetin - ortézy horních a dolních končetin - trupové ortézy (léčebné, stabilizační a poúrazové) - patní ortézy, ...

Ortopedická ambulance Poliklinika MENS s.r.o., ortopedická ambulance MUDr. Gálóczy

Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: - sortiment pro řemeslníky, průmyslové potřeby - ložiska, těsnění, spojovací materiál, řetězy, dílenská chemie, nářadí ruční, elektrické, pásové brusky, brusivo, elektrocentrály, ochranné pracovní pomůcky..

Dodávka, prodej: - hliníkové materiály - hliníkové plechy - hliníkové profily.

Jaroslav Vymazal je pojišťovací zprostředkovatel, realizuje poradenství s investicemi a úvěry.

Barron’s grills nabízí k prodeji na svém e-shopy grily včetně příslušenství, poskytuje i půjčovnu grilů. Také provádí servis zahradní techniky, motorek a skůtrů, čtyřkolek a servis malé stavební techniky.

NAIPPO s.r.o. provozuje ordinaci nefrologie.

Strojírenská výroba: - stroje - technologické zařízení - ocelové konstrukce. Výroba: - drtiče, třídiče kameniva - pasové dopravníky - elevátory - násypky.