Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Výrobce kvalitního a poctivého českého piva. Řemeslná výroba různých druhů piv - například Brněnský rodák, spodně kvašené pivo. Koncept kočovného pivovaru - výroba piva v technologii a volných kapacitách jiných pivovarů.

Motobazar, prodej a výkup, servis: - motocykly - čtyřkolky a doplňky - servis motorek BMW - dovoz převážně z Anglie a Německa - financování, možnost úvěru

Naše společnost se zabývá výkupem papíru, který následně třídíme a zpracováváme, fólií, železa a barevných kovů. Nabízíme: -výkup druhotných surovin -výkup papíru a igelitu -výkup a zpracovávání kovového odpadu -železný šrot -barevné kovy -železo -měď -mosaz -nerez -hliník aj.

Prodej nárazníků pro nákladní a osobní vagóny, lokomotivy, vozidla MHD.

E-shop s předměty, insigniemi a dalšími produkty připomínající výsadkové jednotky minulosti a současnost. Prodej pamětních mincí, odznaků, nášivek, náramků, triček, pohlednic, publikací a doplňků.

Firma PRONAR s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na prodej veškerého příslušenství nejen pro strojírenské nebo stavební firmy, ale také pro živnostníky a soukromé osoby. V našem e-shopu si vyberete ruční elektrické nářadí a nástroje, brusivo, měřidla, diamantové nástroje nebo frézy. Velkoobchod, maloobchod, dodávka, e-shop, internetový prodej: - ...

Prodej Etno oblečení a doplňků: - originální tašky, šperky, hudební nástroje i etno oblečení z Nepálu, Indie, Indonésie či Thajska - zboží ruční výroby z přírodních materiálů.

Údržba zahrad Olomouc s.r.o. poskytují zahradnické služby.

Společnost Dodee s.r.o. zajišťuje výrobu plastových komponentů, a pomůcky pro podporu prodeje

SPEI Autoservis JANOŠÍK: Výfukoví doktoři - prohlídka výfukového systému zdarma - výměna, montáž a opravy výfuků na počkání - výměna katalyzátorů, kompenzátorů - prodej výfuků - pneuservis, prodej pneu, - opravy a výměny brzdových systémů - výměny tlumičů pérování. - drobné karosářské prace - plnění a čištění klimatizací + kabinové ...

Projekce, vývoj, realizace: -železobetonové halové a vícepodlažní konstrukce -výrobní objekty, haly, sklady, dílny, garáže -zemědělské objekty, farmy -supermarkety, halové objekty -bytové, rekreační, obchodní a podnikatelské objekty.

AUTO JOSEF FAJT s.r.o. v Olomouci působí jako autoservis a pneuservis, který je zde pro Vás již od roku 2007. Specializujeme se především na opravy a servis osobních, užitkových i dodávkových vozů značky PEUGEOT a CITROËN. Také provádíme diagnostiku a seřízení geometrie náprav včetně prodeje originálních náhradních dílů i náhradních ...

Provádíme: - mechanické práce - karosářské práce - lakýrnické práce. Odtahová služba. Autodoprava. Autopůjčovna. Kompletní zastoupení při likvidaci pojistných událostí.

Společnost Guardi CZ - Radek Holusek se zaměřuje na výrobu, prodej a montáž bezúdržbových hliníkových plotů, bran, balkonů, přístřešků i terasových profilů. Působíme v rámci celé České republiky. Výroba, dodávka, montáž: - hliníkové, drátěné, mřížové ploty - hliníkové balkony - hliníkové branky, posuvné a křídlové brány - hliníkové ...

Stavba koupelen na míru a rekonstrukce v rodinných domech, bytech a panelácích. Montáže: - vody, topení, kanalizace a plynu jak pro rodinné domy, bytové domy, i pro výrobní haly - podlahového vytápění, solárních systémů, tepelných čerpadel, centrálních kotelen.

Výkup kovů a železa. Zpracování odpadů. Demontáže a likvidace.

Servis, opravy: - motocyklů. Prodej: - náhradní díly na moto - motocykly.

Firma vyrábí a prodává: - pesticidy pro ochranu plodin, proti škůdcům - hnojiva, aktivátory - osiva - pšenice, žito, ječmen - hrách, sója, luštěniny, cukrovarské řízky atd. Dále zajišťuje posklizňové služby a dopravu plodin včetně setí a hnojení.

Pokud máte rádi kávu, která je nejen lahodná, ale i krásná na pohled, pak byste neměli minout kavárnu Fabbrica di caffé. Tato designová kavárna vás uchvátí svým moderním a elegantním interiérem, kde dominuje inovativní modulární kávovar Modbar z dílny La Marzocco. V Fabbrica di caffé se neuspokojíme s průměrem, proto pečlivě vybíráme pouze ...

Velkoobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - instalační materiál - rozvodné systémy - svítidla, světelné zdroje.

Velkoobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - instalační materiál - rozvodné systémy - svítidla, světelné zdroje.

Provoz interní a diabetologické ordinace.