Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Práce: - povrchová úprava, ochrana kovů - práškové lakování, tryskání kovů - odstranění dřívějších nátěrů a rzi z kovových výrobků Použití: - menší průmyslové výrobky do délky 3 m a šířky 1, 5 m.

Dodávka, e-shop, instalace - ostrovní fotovoltaické elektrárny.

Zprostředkujeme mezinárodní a vnitrostátní nákladní dopravu, včetně dopravy do zemí bývalého Sovětského svazu a Jugoslávie.

Jsme na špici jazykového vzdělávání od roku 1990. Neslibujeme žádné zázraky. Využíváme tradiční, lingvisty ověřené metody výuky. Více než 75 % studentů k nám přichází na osobní doporučení. Naše ceny jsou férové. Naši kvalitu potvrzují české i mezinárodní instituce. Jako jedna z mála škol v České republice jsme prošli certifikačním ...

Prodej: - nářadí a doplňky pro zlatníky - zirkony - nastřelovací náušnice - šperky - exotický hmyz - mořští živočichové - minerály.

Stavební firma: -provádění statického zajištění objektů -zakládání staveb v obtížných podmínkách.

Žárové stříkání kovů vybranými přídavnými materiály v oblasti renovace a prvovýroby. Přídavné materiály: -různé tipy uhlíkových ocelí do tvrdosti 60 HRC -chromové oceli -chromniklové oceli -cínové bronzy -ložiskové kompozice -čistý molybden -tvrdokovy na bázi niklu o tvrdosti 35-65 HRC -keramické ...

Výstavba telekomunikačních sítí: - liniové stavby včetně všech souvisejících činností - opravy poruch sdělovacích kabelů - pokládka HDPE trubek - budování vnitřních telekomunikačních rozvodů v budovách. -vytyčování sítí 02/CETIN

Stavební činnost: -novostavby, rekonstrukce -stavby bytové i nebytové, občanské, výrobní, skladovací, zemědělské. Dodávky staveb na klíč. Komplexní dodávky interiérů. Inženýrská činnost, stavební projekce.

Autorizovaný dealer vozů CITROËN: - prodej nových vozů osobních i užitkových - prodej náhradních dílů, autodoplňků - servis automobilů - leasing.

Firma NAPPY s.r.o. se zabývá prodejem dětských plenek, plen pro dospělé a jednorázových plenkových kalhotek pod značkami NAPPY a NANCY. Také u nás zakoupíte dětské vlčené ubrousky k ošetření pokožky dítěte. Výroba, prodej, eshop: - plenky, plínky, pleny - jednorázové dětské plenkové kalhotky NAPPY - tréninkové kalhotky - dětské ...

Komplexní zajištění přepravních služeb po železnici: - import a export zboží z České republiky - vnitrostátní přeprava zboží - přeprava zboží do celé Evropy - přeprava zboží do a ze států bývalého SNS - oborná poradenská a konzultační činnosti v rámci železniční přepravy.

Distribuce: - profesionální produkty od společnosti van Baerle Swis Hygiene - hygiena koupelen, kuchyní, prádla, podlah. Distribuce značek: Ambu, Laerdal, FBosch, Schnitzler, Schmidt, PAX, Meber, BBraun, Bode, Meditrade, Octurno, Rüsch, Weinmann, Zoll, HUM - specializovaný zdravotnický materiál, vakuové matrace, dlahy, Imobilizační ...

Úklidové práce: - úklid firem, rodinných domů, bytů, domácností.

Prodej a opravy elektromotorů a čerpadel.

Projekce, dodávka, montáž, opravy: - tepelně technická zařízení - různé průmyslové pece.

Centrum pro léčbu neplodnosti a gynekologicko-porodnická ambulance: - léčba poruch plodnosti - umělá oplodnění - andrologická laboratoř - genetická laboratoř. Lékařské obory: - gynekologie - genetika - urologie - plastická chirurgie.

Jazyková škola. Angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština, ruština. Překladatelské a tlumočnické služby.

Prodej, servis: - parní generátory - parní kotle - teplovodní a horkovodní průmyslové kotle - úpravny vody - dávkovací čerpadla Dodávka: - chemikálie pro odvápnění a úpravu vody pro provoz tepelných výměníků a kotlů.

Společnost PEDVA office s.r.o. zajišťuje vedení účetnictví i daňové evidence, včetně mzdové agendy - zpracování veškerých daňových přiznání, reportů a účetních závěrek - rekonstrukce účetnictví a kontrola již zpracované účetní agendy

Kvalitní služby v oblasti autoškolství: - výuka a výcvik řidičského oprávnění B, A1, A2, A - přezkoušení z odborné způsobilosti (navrácení řidičského oprávnění po zadržení) - školení řidičů referentů - kondiční jízdy.

Společnost Moje-motorka.cz se zabývá autorizovaným prodejem skútrů, motocyklů, čtyřkolek, příslušenství a náhradních dílů. Poskytujeme také opravy a servis. Z příslušenství nabízíme oblečení, rukavice, helmy LS2 a boty. Prodej: - motorky, motocykly - skútry - čtyřkolky - vybavení a oblečení na motorku - náhradní díly a příslušenství - ...

Společnost Lombard řezivo s.r.o. je primárně výrobcem a prodejcem vysoce kvalitního truhlářského řeziva, dále vyrábíme omítané dubové řezivo pro výrobu podlah a parket, palivové dřevo.