Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Společnost LEMESSIANA s.r.o. je poskytovatelem služeb v oblasti ostrahy majetku a osob.

KINO METRO 70 Prostějov, příspěvková organizace provozuje kino a promítá různé druhy filmů.

Mr. Sushito Czech s.r.o. provozuje podniky se specializací na Sushi Burrito, kromě tohoto připravuje pokrmy veganské, s lososem, tuňákem, krevetami, kuřecím a vepřovým masem a low carb.

Mr. Sushito Czech s.r.o. provozuje podniky se specializací na Sushi Burrito, kromě tohoto připravuje pokrmy veganské, s lososem, tuňákem, krevetami, kuřecím a vepřovým masem a low carb.

JaRo Dent s.r.o. provozuje stomatologickou laboratoř.

SteelOperation s.r.o. se zaměřuje na pronájem tiskáren, projektorů a prezentační a výpočetní techniky.

BEORWEB s.r.o. je provozovatelem inzertního portálu nevyhodím.cz k nákupu, prodeji a inzerci dětského zboží, elektroniky, automobilů, potřeb na zahradu, ke sportu a mnoho dalšího.

AcoZato s.r.o. se zaměřuje na provoz bazaru, zastavárny, přímý výkup a na poskytování půjček.

SnowlyCode, s.r.o. se zaměřuje na vývoj a realizaci webových a mobilních aplikací.

Olga Zavadilová provozuje ordinaci dentální hygieny a provádí pískování a bělení zubů.

Moření a pasivace nerezových ocelí ponorem nebo nástřikem, odmašťování dílů, konzervace povrchu. Tryskání dílů nerezové oceli balotinou. Povrchová úprava nadrozměrných dílů. Flexibilní realizace. Stoprocentní kontrola kvality služby, kvalitní technologické postupy. Výhodné cenové podmínky.

Provoz autopůjčovny. Pronájem osobních, vícemístných a užitkových vozidel v Olomouci a ve Šternberku. Možnost zapůjčení devítimístné dodávky a minibusů. krátkodobý i dlouhodobý pronájem aut. provoz non-stop servisu včetně zapůjčení náhradního vozidla.

Společnost LINAK C&S s.r.o. sídlící v Majetíně u Olomouce se zabývá prodejem elektrických lineárních pohonů zajišťujících tichý a plynulý lineární pohyb pro nejrůznější zákaznická zařízení. Součástí sortimentu jsou zvedací sloupky a k nim náležící systémové prvky, jako jsou řídící jednotky a ovladače umožňující sestavení přizpůsobitelného ...

Cestovní kancelář: - lázně, ozdravné pobyty, rekreace - Maďarsko, Slovensko, Polsko, Česko, Slovinsko, Chorvatsko, Itálie - zájezdy do jižní Evropy, Alp, exotické země - letenky - firemní akce - semináře, školení.

Rostislav Stružka se zaměřuje na strojní vyšívání, výšivky na oblečení a na textilní reklamu.

Gama expert s.r.o. provozuje e-shop se spotřební elektronikou, televizemi, mobilními zařízeními, počítači a vybavení do dílen, na zahrady, domů i bytů.

PEMAKON s.r.o. se zaměřuje na pronájem kontejnerů, likvidaci odpadů, přepravu štěrku, písku a stavebních strojů a na zemní a výkopové práce.

Dentilis s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci pro dospělé a děti.

Tomáš Nepožitek se zaměřuje na autodopravu, vyklízení, stěhování, montáž a demontáž nábytku, likvidaci odpadu a na odtah vozidel.

Jana Novotná se zaměřuje na prodej dámského oblečení, doplňků, kabelek, peněženek a bižuterie.

Jiří Polívka se zaměřuje na pneuservis a autoservis užitkových a dodávkových automobilů, na mechanické opravy a údržbu.

David Rohan se zaměřuje na zprostředkování hypoték, pojištění, spoření, důchodového připojištění a investičních produktů.

Sadařské služby: - řez stromů - výsadby - kácení - konzultace.

Obec Určice se nachází v západní části Hané, jihozápadně od města Prostějov, v podhůří Drahanské vysočiny. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1288. V roce 1480 byly Určice povýšeny na městečko se všemi výhodami, jež z toho plynuly, městysem byly do roku 1954. V současné době mají Určice 1414 stálých obyvatel. Na území obce bylo ...

Český výrobce společnost Kaspo vyrábí kojenecký textil a doplňky pro miminka a děti. Dílnu i kamennou prodejnu, kde najdete široký výběr rychlozavinovaček, prostěradel i povlečení do postýlek a kočárků, dupaček, oblečky ke křtu nalezete v Prostějově.