Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Dodávkou, montáží a také servisem rekuperačních jednotek, kompletů a teplovzdušných solárních kolektorů se zabývá společnost Miloslav Sedlák. V našem sortimentu naleznete rekuperace Meltem, decentrální, centrální a teplovzdušné solární kolektory. Naše, především decentrální jednotky lze použít prakticky všude, je však důležité zvolit vhodnou ...

Stomatologie Litovel, s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci.

Gabriela Novosadová se zaměřuje na účetnictví, daňové poradenství a na personální a mzdovou agendu.

Provádíme kvalitní čištění koberců a čalounění v Olomouci i v blízkém okolí. Dále nabízíme zapůjčení extrakčního stroje Kärcher Puzzi 100 vhodného pro důkladné odstranění nečistot a oživení barev mokrou cestou.

Muzeum historických automobilů VETERAN ARENA: - historické automobily a motocyklů

Demoliční práce. Výstavba - dopravní stavby - sportovní stavby - vodohospodářské stavby - pozemní stavby.

Poradna lékařů: - civilizační choroby, cukrovka, krevní tlak, štítná žláza - dětské nemoci - autismus, dislexie, porucha soustředění - čínská medicína - stav vyhoření, manažerský syndrom. Diagnostika karmy: - alternativní medicína - numerologie. Eshop: - potravinové doplňky - přírodní jogurtovač. Péče o tělo: - hubnutí a ...

Prodej, pokládka, montáže, renovace: - dřevěné podlahy. Služby: - broušení, renovace - parkety Půjčovna: - brusky na parkety - vybavení pro podlaháře. Prodej: - materiály pro pokládku a údržbu dřevěných podlah a parket: - laky, oleje, vosky, lepidla, tmely, lišty - dekorativní, přetíratelné tapety.

Komplexní polygrafické služby (G2, S2) a reklamní tvorba Výroba, tisk: - firemní a propagační tiskopisy - polygrafie - rotační tisk. Reklamní tvorba: - etikety, samolepky. Grafika: - úprava tiskovin. Obalová technika: - obaly - tamponový tisk, sítotisk (S2, G1).

Veřejná střelnice. Sportovní a rekreační střelba. Možnoxt výcviku ozbrojených složek státu. Praktická přípravu žadatelů o zbrojní průkaz.

Výroba a opravy hrobů, náhrobků a náhrobních desek: - kompletní rekonstrukce hrobů, demontáž a odvoz původních náhrobků, zhotovení základů, výrobu jednohrobů, dvojhrobů, nápisních desek i urnových pomníků a epitafů, montáže lamp a váz. Čištění a broušení teras: - hloubkové mytí a čištění zašlých teras od prachu, zarostlého mechu a jiných ...

Šicí dílna Emily Malosériová výroba oděvní konfekce: - dámská, pánská a dětská konfekce. Zakázkové šití. Expresní opravy, úpravy. Tisk symbolů pro ošetřování a papírových etiket. Hodinový manžel/manželka Umělecké kovářství a kovorytectví - Bronislav Kozák & syn Zhotovujeme kovářské výrobky Mříže, krbové soupravy, panty, kliky, ...

Komplexní developerské služby v oblasti výstavby výstavby rodinných domů a bytů: - realitní služby - služby architekta - projekce - inženýring - zajištění stavby na klíč - služby autorizovaného odhadce - služby zahradní architektky - finanční poradenství v oblasti pořizování nemovitostí - zhodnocování financí pro investory - ...

Čištění a likvidace odpadů. Oprava kanalizace. Vodní hospodářství. Kontejnerová doprava.

Italský výrobce a velkoobchod koberců pro hotely, komerční centra, kanceláře, domácnosti z 100% PA, vlny, včetně možnosti výroby designu na přání již od 100 m2. Výrobce sportovních a dekoračních trávníků.

Divize stavební: - pozemní, dopravní a inženýrské stavitelství. Divize obchodní : - obchod s pohonnými hmotami - obchod s eurohranoly a exotickým řezivem.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní doprava - sběrná služba Itálie - skladování a logistika. Pronájem: - užitkové mikrobusy 8+1 na řidičský průkaz skupiny B - zatížení na závěs až 2, 5 tuny - mikrobus lze pronajmout i s řidičem.

Fitness pro ženy: - kruhový trénink pro ženy - skupinové cvičení - hlídání dětí - pořádání relaxačních víkendů - konzultace.

Poskytovatel: -bezdrátové připojení k internetu.

Koupelnové studio. Prodej, eshop: - vany, umyvadla - sprchové kouty - vodovodní baterie - doplňky - obklady, dlažba - předstěnové moduly - návrhy, 3D vizualizace koupelen. Koupelnové produkty: - Geberit, Hansgrohe, Grohe, Rako.

Opravy: - motocyklů, skútrů, čtyřkolek Prodej: - oblečení a doplňky pro moto.

Ruční mytí vozidel: - čištění interiéru suchou, mokrou cestou - leštění oken vozidla - ruční mytí - mytí, čištění litých kol, pneumatik - ochrana laků voskem - mytí motoru - příprava automobilu na prodej.

Služby, školení: - příprava a poradenství v oblasti ISO 9001 i v návaznosti na dotace - v oblasti poradenské, konzultační a vzdělávací činnosti systémů managementu - poradenství, příprava v oblasti managementu. - školení v oblasti automobilového průmyslu - zajištění vhodných dotačních titulů na celou šíři činnosti.