Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Pneuservis. Prodej, oprava: - pneumatiky - protektory.

Copypoint s.r.o. se zaměřuje na tisk vizitek, bannerů, reklam pro firmy, tisk fotografií, studentských materiálů a na velkoformátový tisk.

Palety Morava s.r.o. se zaměřuje na prodej, opravy a servis různých druhů palet, paletových ohrádek a gitterboxů.

PIZZERIE U HRADEB s.r.o. provozuje pizzerii v blízkosti centra Prostějova v příjemném prostředí a s velkým výběrem pizz.

ReklamniTechnologie.cz s.r.o. se zaměřuje na prodej různých tiskáren, lisů, řezaček na vizitky, materiálu na potisk a mnoho dalšího.

EDUnino, s.r.o. se zaměřuje na vývoj a prodej vzdělávacích aplikací do žáky, rodiče a učitele.

FESTADA s.r.o. se zaměřuje na vyvíjení a dodávku softwaru a programů pro digitalizaci stád ovcí.

Mgr. Jana Zesevičová provozuje advokátní kancelář se zaměřením na občanské, trestní, insolvenční, obchodní a rodinné právo.

AROMASHOP s.r.o. se zaměřuje na prodej biokosmetiky, čajů a bylinných produktů.

Výroba: -nevýbušné přístroje -rychlovypínače -odporníky -elektromagnety -elektromagnetické ventily -koncové spínače -kontroléry a ovladače -jeřábové křesla -spouštěcí zařízení asynchroních motorů -jednoúčelové strojní zařízení -výrobky průmyslové elektroniky.

Galvanické povrchové úpravy kovů. Zinkování, Fosfátování, Tvrdé chromování, Černění, Stříbření, Cínování, Niklování, Mědění

Strojírny Výroba: -hliníkárenské a lodní jeřáby -nástavby mobilních jeřábů -vybavení oceláren a sléváren. Prodej drtičů kamene

Firma Zdeněk Zahradníček - Agro - Služby, Štěpánov je prodejcem zemědělské a stájové mechanizace a také náhradních dílů na tyto stroje. V nabídce naleznete nakladače, traktory, sklízecí stroje, rozmetadla, fekální přívěsy, traktorové vleky a návěsy, autopříslušenství či agregáty. V sortimentu naleznete zemědělské stroje řady významných výrobců ...

ZAHRADA Olomouc s.r.o. je firma, která se zabývá zahradní architekturou a krajinářstvím. Nabízíme komplexní služby od projekce zahrad, přes realizaci zahrad, až po údržbu zahrad. Naše práce je založena na kreativitě, kvalitě a spokojenosti zákazníků. Mezi naše hlavní obory patří: - privátní zahrady - vytváříme zahrady pro rodinné domy, firmy ...

Grafické práce - logo, logotypy - tiskoviny - corporate identity - 3D vizualizace - ikony Webové stránky - Wordpress - SEO optimalizace - Správa a údržba webu - Google Analytics, Console Search... Ostatní - Správa sociálních sítí na Facebooku, Twitteru a Instagramu - Správa internetového obchodu (texty, obrázky a fotografování produktů)

DD stavby spol. s r.o. se zaměřuje na stavební, zednické a zední práce a na realizaci zámkové dlažby.

Flexis22 s.r.o. se zaměřuje na výrobu a dodávku sáčků, pytlů a plastových obalů.

Rudolf Zacpal se zaměřuje na ruční čištění automobilů, keramickou ochranu laku a renovaci světel.

Diamond Solar s.r.o. se zaměřuje na stavbu fotovoltaických elektráren a prodej baterií pro elektrárny.

PV Recyklace s.r.o. se zaměřuje na výkup kovů a katalyzátorů, likvidaci autovraků, demolici a demontáž a kontejnerovou přepravu.

Filip Pecha se zaměřuje na tvorbu webových stránek, gravírování, 3D tisk a IT služby.

Zemní a výkopové práce, výstavba inženýrských sítí, nakládání a převoz zeminy, zpevňování ploch, stavba chodníků, úprava terénu, hloubení základů, výkopy pro bazény, výkopy základů rodinných domů, skrývka ornice, rovnání terénů.

Magistrát města Přerova - oddělení evidenčně správních agend a matriky