Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Město Přerov. Prvá písemná zmínka o Přerově pochází z roku 1141 (v listině olomouckého biskupa Jindřicha Zdíka) a svědčí o jeho správní funkci v hradské soustavě přemyslovského státu. Ale teprve roku 1256 udělil Přemysl Otakar II. osadě práva královského města. V době husitských válek představovalo důležité středisko kališníků na Moravě. Dnes ...

Agenda obecního živnostenského úřadu a registrace zemědělských podnikatelů.

Městské informační centrum: - přístup do sítě internet - informace o sportovním vyžití v městě - kulturní a společenské akce - program divadel Olomouc, Zlín, Prostějov, Ostrava, Brno, Opava - historie města - přírodní zajímavosti okresu - pořádání výstav - zasílání kulturních přehledů v e-mailové podobě. Prodej: - ...

Vnitrostátní a mezinárodní expresní přeprava balíků z domu do domu pro firmy a podnikatele (B2B) a na soukromé adresy (B2C). Vnitrostátní přeprava kusových, vícekusových zásilek a palet.

Specialis s.r.o., advokátní kancelář se zaměřuje na daňové právo správní a trestní, ochranu osobních údajů, e-commerce a IT právo, spolkové právo a myslivost.

Vránová Petra - notářka se zaměřuje na poskytování notářských služeb, pomoc při zakládání společností a na ověřování a výpisy z rejstříků.

Pavel Přikryl se zaměřuje na zemní a výkopové práce, rozvody vody a topení, pokládku podlah a na realizaci sádrokartonů.

PROLEGU s.r.o. provozuje Pivnice & bar U npr. Lukáše v centru Olomouce.

Prodej: -obklady a dlažby -vodovodní baterie -vany a masážní systémy -sprchové kouty a boxy -sanitární keramika. Realizace koupelen: -koupelny na klíč -novostavby koupelen -3D návrhy zdarma.

Firma Jan Kočíř se sídlem v obci Mírov v okrese Šumperk se zabývá zednickými pracemi a pokládkou obkladů a dlažeb. Stavební, zednické a obkladačské práce provádíme jak pro soukromé, tak i firemní zákazníky. Realizujeme např. rekonstrukce bytových jader, fasád, půdních vestaveb nebo novostavby rodinných domů, pokládku keramických obkladů dlažeb a ...

Mgr. Karel Sedláček provozuje advokátní kancelář.

Golden Riviera Investment s.r.o. provozuje restauraci s tradičními čínskými pokrmy.

ROSE GARDEN Consulting s.r.o. se zaměřuje na správu podnikatelských aktivit, management, správu majetku, rodinnou ústavu a právní služby.

Ladislav Křížek provozuje tetovací studio CRUZ TATTOO.

Barberlogy s.r.o. pořádá holičské a kadeřnické akce se zaměřením na nové trendy.

Prodej, servis: - mobilní telefony a aktivace T-mobile - výpočetní technika. Řezání: - samolepící fólie - reklamní grafika. Tisk. Bezdrátové sítě. Internet. Prodej a montáž: - satelitní technika.

Dodávka: - technologie na neutralizaci zápachu.

Petr Pýcha se zaměřuje na ruční mytí vozidel, detailing a ochranu laku.

Návrhy, dodávka: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - kamerové systémy CCTV - protipožární signalizace EPS - přístupové a docházkové systémy - perimetrie - integrovaná řešení.

Prodej a výroba kartonových obalů, palet, kovových beden, velkoobjemových vah, prokladového papíru a ochranných rohů

Zabezpečujeme dodávky zařízení, instalace, servis záruční i pozáruční, konzultační a poradenskou činnost. Dodáváme: - elektronické váhy - vážící systémy - váhy pro maloobchod - pultové váhy - váhy do pokladních boxů se scannery - váhy pro průmysl - přesné váhy - průmyslové systémy do výbušného prostředí - váhy k označování ...

CashTip s.r.o. se zaměřuje na poskytování sázkového poradenství.