Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Prostějov, včetně poboček
Vývoj: - tvorba 3D dat, dle zadání, včetně výroby prototypů Nástrojárna: - výroba vstřikovacích forem, nástrojů a přípravků -zakázková výroba forem pro vstřikování plastů, nástrojů a nářadí. Lisovna: - zpracování plastických hmot. Montovna: - montáž sestav převážně pro automobilový průmysl

Výroba: - batohy a kabely pro sport a volný čas a potřeby pro rybáře. Velkoobchod: - technické tkaniny a průmyslová metráž.

Úklidové práce, včetně prací ve výškách, čištění koberců a čalounění, strojní čištění podlah.

Cleanity s.r.o. se zaměřuje na profesionální úklid kanceláří, bytových domů, firem, komerčních prostor, domácností a automobilů.

Zahradnické centrum 4500 m2. Zahradní architektura. Vazba květin. Dekorace, poradenství. Balkónové rostliny, trvalky, dřeviny.

Svět zdraví a sportu: - velkoobchodní a e-shopový prodej - zdravá výživa - vitamíny a minerály - sportovní výživa - oblečení - vybavení - rostlinné nápoje - hodinky - analogové i módní

Miroslav Kvapil se zaměřuje na prodej a montáž podlahových krytin.

Výroba matrací: - potahy na matrace - chrániče matrací. Prošívání látek na automatu MECA a HENGYE

Velký výběr nábytku na českém internetu - vyberte si kousek přesně dle Vašich představ a následně jej objednejte u některého z našich partnerů. Prodej nábytku do obýváku, ložnice, kuchyně, pracovny, chodby, ale i na zahradu, nebo terasu.

Dodávky, pražení, balení výrobků i balení výrobků na zakázky dle přání a značky zákazníka: - suché plody, solené, pražené, blanšírované, natural, s příchutí, obalované, směsi, ovoce - značky (K&K, ArRashid, ARADO, FOX trott, VAN almerk, Dr.Rashid, privátní značky) drcení oříšků - kostičky 0-3mm, 2-4mm, 3-5mm, 5-8mm, mouka ...

Pojišťovací a finanční služby: - pojištění vozidel - pojištění nemovitostí - stavební spoření - penzijní připojištění - úrazové pojištění - povinné ručení se živelným a úrazovým pojištěním, včetně poškození zvěří.

Pojišťovací a finanční služby: - pojištění vozidel - pojištění nemovitostí - stavební spoření - penzijní připojištění - úrazové pojištění - povinné ručení se živelným a úrazovým pojištěním, včetně poškození zvěří.

Výroba, prodej - plastové potrubní systémy z polyetylenu a polypropylenu - tlakové trubky - tvarovky - plastového vodovodního a kanalizačního potrubí Půjčovna, pronáje - svářecí stroje Dodávka - závlahové systémy

Odpadové hospodářství: - čištění kanalizací - práce sacím bagrem - ekologické zneškodňování odpadů - čištění nádrží a jímek - sběr a odvoz nebezpečných odpadů - nakládání s nebezpečnými odpady - revize a monitoring kanalizací.

Společnost TyfloAsist s.r.o. zajišťuje převoz OZP zaměstnanců do práce, pronájem čistících strojů. Pomůžeme Vám s úklidem kanceláře, domu či auta.

Nástrojárna Výroba, modifikace, opravy vstřikovacích forem pro automotive Laserové, Tigové, Plazmové navařování CNC obrábění Elektroerozivní obrábění Broušení a přesné opracování Tušírování Leštění do zrcadlového lesku Čištění vodních okruhů Opravy horkých systémů Preventivní údržbu nástrojů včetně vytipování náhradních dílů 3D měření ...

Global Recycling, a.s. jako, moderní společnost, si zakládá na ochraně životního prostředí. Cílem je úplný proces recyklace.

Společnost NABISWERA s.r.o. zajišťuje výrobu a kompletaci nerezových potrubních systémů.

Kovovýroba - kovoobrábění, frézování, soustružení, dělení, manipulace. Prodej - kovoobráběcí nástroje - nerezové šroubení EXMAR.

Maloobchod: -náhradní díly na automobily (mechanické díly, karosářské díly, tuning).

Prodej: -plechy firmy U.S.Steel Košice -černý plech válcovaný za studena -černý plech válcovaný za tepla -černý plech válcovaný za tepla s výstupky -pozinkovaný plech (tabule, svitky) -trápézový plech.

Mezinárodní kamionová doprava: -kusové zásilky -velkoobjemové přepravy -valníkové a izotermické návěsy -ADR přeprava nebezpečného zboží -přeprava mražených potravin. Spedice.