Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
StrongMed s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej sypkých směsí pro sportovní a zdravou výživu, ořechových másel a na kapslování vybraných produktů.

Freshnack s.r.o. se zaměřuje na distribuci svačin, obědů, zdravého stravování a provoz jídelen.

Firma se zabývá prodej autobaterií pro maloobchodní a velkoobchodní zákazníky. Dodává baterie pro osobní a nákladní vozidla, zemědělské stroje a invalidní vozíky. Dále provádí: - servisní služby - záruční, pozáruční - ekologickou likvidaci starých akumulátorů - kontrolu dobíjecích soustav.

E-shop: - obaly - bublinkové, plastové, poštovní, kartonové a nalepovací obálky, poštovní tašky, lepicí pásky, sáčky, pytle, fólie, papír a etikety - kancelářské potřeby - hygienické potřeby.

ASO zdravý život s.r.o. Výroba, prodej: - zdravá výživa - bio potraviny - bezlepkové a celozrnné produkty - celozrnné pečivo - ořechové pasty a další.

BIOMAC ENERGY s.r.o. - Jsme ryze česká společnost zaměřenou na prodej, dodávku a servis tepelný čerpadel, klimatizací, kotlů, kamen a krbů, fotovoltaiky, rekuperací a dalších!

Zednické práce, kompletní výstavba rodinných domů, obkladačské práce, malířské práce, zateplování domů, práce se dřevem, výstavby plotů, rekonstrukce jader, výkopové práce.

Společnost Pavel Svoboda se zabývá montáží a opravou hromosvodů. Nabízíme dodávku, montáž i rekonstrukce hromosvodů pro pro všechny typy objektů, od rodinných domů, až po rozsáhlé prodejní a výrobní haly. Věnujeme se také zámečnickým pracím, vyrábíme světlíky, zábradlí mříže atd. Činnost: - dodávka, montáž a rekonstrukce hromosvodů - ...

Zabýváme se komplexní údržbou zeleně. Nabízíme sečení a mulčování trávníků, stříhání živých plotů a keřů, kácení a ořez stromů, štěpkování, výsadbu stromů, zakládání a údržbu záhonů, chemické postřiky.

Účelem pojištění právní ochrany je odstranit nebo alespoň zmírnit nepříznivé důsledky nahodilých právních sporů a výdajů s tím spojených. Pojištění právní ochrany podporuje pojištěného při prosazování jeho právních zájmů a nese nebo zmírňuje riziko vzniklých nákladů. Produkty naší společnosti pojištění právní ochrany: - rodiny, rodina - ...

Účelem pojištění právní ochrany je odstranit nebo alespoň zmírnit nepříznivé důsledky nahodilých právních sporů a výdajů s tím spojených. Pojištění právní ochrany podporuje pojištěného při prosazování jeho právních zájmů a nese nebo zmírňuje riziko vzniklých nákladů. Produkty naší společnosti pojištění právní ochrany: - rodiny, rodina - ...

MEDIK-AMB s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

Zuzana Hublarová se zaměřuje na různé druhy masáží a pedikúru.

Lucie Zbíralová poskytuje kosmetické služby, provádí ošetření pleti a líčení k různým příležitostem.

Verditos s.r.o. se zaměřuje na tvorbu softwaru, služby v oblasti IT a systémové integrace.

Shopion s.r.o. se zaměřuje na tvorbu profesionálních e-shopů s individuální grafikou na míru.

Heger-eu s.r.o. se zaměřuje na dodávku nabíjecích stanic pro elektromobily.

Fx-INTERNET s.r.o. poskytuje internetové připojení a instalaci zařízeních.

K.U.V. Engineering s.r.o. se zaměřuje na inženýrskou, projekční a stavební činnost a na bezpečnost .

Velkoobchodní prodej ryb lovených v Ochotském moři. Sortiment zahrnuje několik druhů Lososa - gorbuša, keta, stříbrný, nerka, královský.

HNILA CZ s.r.o. se zaměřuje na finanční poradenství, zprostředkování úvěrů, hypoték, životního i neživotního pojištění a stavebního spoření.

Black Globe, s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových prezentací, aplikací, log a na SEO.

M.Aldhabbah s.r.o. provozuje gynekologickou ambulanci.

Martin Čapík se zaměřuje na rizikové kácení stromů, ošetření, ořezy, směrování a likvidaci dřevní hmoty a na další výškové práce - čištění střech, fasád, okapů, umývání výloh, oken a mnoho dalšího.