Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Veřejnosprávní kontrola Poradenství pro obce a města Provádění veřejnosprávních kontrol příspěvkových organizací Kontrola hospodaření škol Kontrola příspěvkových organizací Veřejnosprávní kontroly Kontrola hospodaření s veřejnými prostředky Veřejnosprávní kontrola příspěvkových organizací

Fashion designérka, zakázkové šití dámských oděvů. Možnost zakoupení business modelů, společenských i svatebních šatů můžete v butique Angel v centru Olomouce.

Společnost K&K design, s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž stínící techniky.

ToGo reconstruction s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, rekonstrukce, zednické práce, stavební úpravy, montáž bazénu, úklidové práce a tepování.

Kateřina Marciánová se zaměřuje na zprostředkování stavebního spoření, hypoték, úvěrů a životního i neživotního pojištění.

AGR Doc s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

Mgr. Zuzana Viznarová se zaměřuje na lekce jógy a thajské jógové masáže.

Společnost zedis s.r.o. se zaměřuje na zabezpečovací, kamerové, požární, přístupové a docházkové systémy.

Nabízí: -zpracování projektových studií a dokumentací -technicko-ekonomické studie -generely energetických a vodohospodářských akcí -zajištění povolení staveb -investorská inženýrská činnost -komplexní zajištění staveb na klíč -zpracování energetických auditů -řešení majetkoprávních vztahů k nemovitostem -organizace výběrových ...

Maloobchod, prodej, internetový obchod, eshop: - cukrářské potřeby: - barvy, košíčky, formičky, formy, figurky, ozdoby, jedlé dekorace, krabice na dorty a cukroví a další.

Komplet elektro s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, kamerové systémy, revize a mnoho dalšího.

Techcloud s.r.o. se zaměřuje na automatizaci výrobních procesů, kamerové a zabezpečovací systémy, datové sítě a automatizaci domácností - inteligentní dům.

DL Centrum s.r.o. provozuje dermatovenerologickou ambulanci a zaměřuje se na lymfologie.

Firma se zabývá prodejem papírových pytlů. Dále prodává balící papír v rolích, papírové tašky, přebalové pytle, papírový motouz, výrobky z vlnité lepenky - kartonáž.

Ing. Lukáš Dohnal se zaměřuje na tvorbu webových stránek, grafické práce, SEO, tisk a tvorbu log.

Ing. Jaroslav Štěpánek se zaměřuje tvorbu webových stránek, opravu hardwaru a zprostředkování registrace domén.

Společnost PROBET s.r.o. se zabývá dodávkami a výstavbou betonáren, kompletních technologických celků, speciálních mísíren pro nestandardní typy betonů a jiných směsí, vč. návrhů řešení dávkování komponent, přísad a jejich případných úprav. Nabízíme výrobu cementových sil vč. odprášení, zásobníků kameniva a sypkých hmot, pásových, šnekových a ...

vaypro servis s.r.o. se zaměřuje na úklid administrativních budov, obchodních center, obchodů a průmyslových areálů.

AUTO služby POSPÍŠIL s.r.o. se zaměřuje na půjčování osobních automobilů, servis vozidel a přezutí pneumatik.

Dobrovolní hasiči z našeho města jsou stále připraveni zasáhnout, ať už jde o požár, dopravní nehodu nebo technickou záchrannou operaci. Jejich odborné znalosti a zkušenosti také zahrnují odstraňování hnízd včel, vos a sršní.

Ortopedie třída Svobody s.r.o. provozuje ordinaci ortopedického lékaře pro děti i dospělé.

Společnost weto trading s.r.o. provozuje inzertní server Inzeo.

George Vision s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti video a audioprodukce - tvorba reklamních spotů, firemních videí, záběry z ptačí perspektivy a mnoho dalšího.

Pediatrie HBH s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost.