Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Společnost METESS s.r.o. je výrobce a dodavatel inovativních technologií v průmyslové automatizaci a mechanizaci. Naše firma konstruuje a vyrábí na zakázku jednoúčelové stroje na základě individuálních požadavků našich zákazníků. Jsme specialisté na vývoj a výrobu přípravků a strojů pro spojování plastů metodou tepelné nýtování, ruční tepelné ...

Obec Suchdol, včetně místních částí Jednov a Labutice, se nachází asi 6 km jižně od města Konice. Žije zde celkem 650 obyvatel. Celé území obce leží v členitém terénu Drahanské vrchoviny, nadmořská výška se pohybuje od 490 do 550 m n. m. První písemná zmínka o existenci Suchdola pochází z r. 1379. Kaple na návsi je zasvěcená sv. ...

Výstavba: -kopané studny -vrtané studny -vsakovací jímky -přípojky Vyhledávání vodního zdroje.

Prodej, montáž, pronájem: - dopravní značení.

Firma VODATEX v Olomouci je odborníkem v prodeji vodoinstalačního a topenářského materiálu. Vyberete si u nás z širokého sortimentu od vodovodních baterií, sanitárního vybavení a keramiky přes čerpadla, až po podlahové vytápění. Naši prodejnu najdete v Olomouci na ulici Purkyňova. Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový obchod, ...

Společnost SELP servis, s.r.o. nabízí zákazníkům zámečnické a obráběčské práce, frézování a svářečské práce. Zajišťujeme opravy na lokomotivách a kolejových vozidlech. Jsme poskytovatelem servisních služeb pro České dráhy a opravujeme kolejová vozidla.

Kompletní podlahářské práce: - instalace dřevěných i laminátových podlah - pokládka, broušení - instalace schodišť - podbíjení krovů - koberce, PVC, OSB desky, kročejové a tepelné izolace.

Velkoobchod, prodej, eshop spotřební elektroniky: - LCD - satelity, anténní technika. Montáž, servis, poradenství.

Pobočka. Distribuce přístrojů, nástrojů a doplňků k průmyslovému značení. - značení mikroúderem SIC MARKING - značení rytím SIC MARKING - značení laserem SIC MARKING - elektrochemické značení Universal Marking Systems - průmyslové popisovače FIXOLID, kuličkové a lakové popisovače, tekutá křída - ruční razidla do kovu, výroba razidel na ...

SCRUB s.r.o. se zaměřuje na čištění podlah, koberců a povrchovou úpravu.

ZAKR STAV se zabývá tesařskými a krovovými konstrukcemi dřevostaveb, rekonstrukce bytů a domů, instalatérské práce.

Profesionální a spolehlivá úklidová firma, která poskytuje kompletní úklidové služby.

E-shop, prodej: - pneumatiky - alu disky - plechové disky. Pneuservis.

Agentura Tapaza, s.r.o. se zaměřuje na pořádání dětských táborů.

Prodej: -průmyslová čerpadla -spojovací potrubní systémy, vývěvy, dmychadla, míchadla, elektromotory, převodovky a průmyslové armatury.

Naše společnost nabízí kompletní zemědělské služby osevu, orby a sklizně za využití vlastních zemědělských strojů. Provozujeme rovněž prodej krmiv, osiva i mláďat malých hospodářských zvířat.

Zakázková výroba z nerezu, oceli a dalších kovů, veškeré zámečnické práce, výrobu světelné reklamy, totemů, reklamních nápisů, apod. Renovace veteránů, výrobu karoserií a masek a veškeré karosářské práce. Truhlářské a stolářské práce.

Velkoobchod, maloobchod: - textil - bavlněné výrobky - výhradní dovozce a distributor pro ČR značek AJS, S & L, Donella, Cottonil, Berger a textilních výrobků Vega - bezešvé prádlo, určené výhradně pro ženy - výrobky značky COTTONIL.

Výkup, zpracování: - ocelové odpady - odpady barevných kovů - papír. Ekologická likvidace autovraků.

Nabídka komplexních architektonických služeb a projekční činnosti. Nabízíme komplexní zajištění projektů staveb, poradenskou a inženýrskou činnost od úvodní studie až po kolaudaci. Naše práce zahrnuje široké spektrum témat v oblasti novostaveb, rekonstrukcí, interiérů, designu a urbanismu.

Pražírna kávy s ochutnávkou - domácí pražírna kávy tureckého výrobce TOPER. - 20 druhů Arabic káv a 4 naše kávové směsi.

Vysekávání a laserové pálení na CNC strojích.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce a opravy objektů - elektromontáže včetně revizí - autodoprava.

Znalecké posudky: - oceňování nemovitostí - stavebnictví