Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Slévárna. Výroba, prodej, maloobchod: -hutní materiál.

Firma MYDOS byla založena roku 1991 a od této doby se zaměřujeme na 3D návrhy a realizace nejen komerčních, ale také bytových interiérů. Zajistíme komplexní řešení a návrhy celého interiéru včetně dodávky na klíč a výroby nábytku. Služby poskytujeme především soukromým osobám, které chtějí originálně oživit svůj interiér.

Půjčovna: - originály svatebních šatů značky Maggie Sottero (USA). Prodej: - snubní prsteny značek Retofy a Lukáš Rýdl - vazby kytic.

Řemeslnné práce: - malířské práce, natěračské práce - nátěry fasád, čištění fasád, zateplení fasád - montáž sádrokartonu - hydroizolační úprava povrchu balkonů, teras a garáží - dekorativní povrchové úpravy stěn a podlah - provádění celkové rekonstrukce budov, kanceléří, domů a bytů - sanační omítky - podlahové krytiny, stěrky a ...

Zážitkové skupinové lety Olomouckým krajem se startem z letiště v Olomouci nebo Přerově Možnost prohlídky celé Moravy nebo historické skvosty Olomoucka

Poradenství v oblasti energetických úspor nebo dotací z EU (IROP, OPŽP, OPPIK) i dotací ze státního rozpočtu ČR (Nová zelená úsporám, Kotlíková dotace, Dešťovka).

Servis, revize - hydraulické jeřáby - hákové nosiče kontejnerů - zdvihací zařízení. Školení jeřábníků, vazačů a obsluhovatelů pojízdních zdvihacích pracovních plošin.

Import a distribuce: - pneumatické nářadí - rámovací stroje - lepící technika.

Technické služby: - čištění komunikací, chodníků a prostranství - zemní práce - práce vysokozdvižnou plošinou NISAN - dlaždičské práce - zahradnické práce - kopírovací práce - reklamní činnost - péče o zeleň - vývoz fekálií - veřejné osvětlení - plakátování.

Projekční činnost: - předprojekční příprava - činnosti při výstavbě - výkon autorského dozoru - projekční práce - rozpočty a kalkulace - konzultace a poradenství.

Výuka: - tradiční čínské bojové umění.

Kosmetické a vizážistické služby: - ošetření pleti - masáž obličeje a dekoltu - trvalá na řasy - barvení řas a obočí - make-up - depilace.

Kadeřnictví: - pánské - dámské - dětské - barvení, melírování vlasů - společenské svatební účesy.

Základní škola: - komplexní základní vzdělání do první do deváté třídy - školní družina - školní jídelna.

Ochrana ovzduší: - odborné posudky - rozptylové studie - autorizované měření emisí - poradenství - zpracování provozních řádů z hlediska ochrany ovzduší - zpracování souhrnné provozní evidence za ovzduší.

Frézovací a řezbářské práce prováděné CNC frézou: - kusová i sériová výroba - možnost vlastních motivů.

Činnost: - výroba a montáž světelných i nesvětelných reklam - revize přenosného nářadí, spotřebičů, strojů a rozvaděčů - elektroinstalační práce - osvědčení o revizní činnosti vyhrazených elektrických zařízení v rozsahu - E4/A.