Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Přerov, včetně poboček
Podlahy Balko - průmyslové podlahy. Pokládka: - železobetonové podlahové desky - aplikace podlah technologií metakrylátových - epoxidových a PUR pryskyřic. Sanace podlah, vodorovné dopravní značení v halách.

-Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a ...

Údržba, servis, úpravy a opravy: - počítače - notebooky. Konzultace: - výpočetní technika. Výuka: - výpočetní technika. Záchrany dat. Provozuji počítačovou záchranku opravy i údržbu počítačů a notebooků odstraňování virů záchranu dat instalaci softwaru Windows včetně legalizací instalace OS X, Linux.

Zlaté číslo - prodáváme zlatá telefonní čísla a VIP zlatá čísla O2, T-mobile, Vodafone na předplacených SIM kartách. Velký výběr, skvělé ceny, vše ihned skladem.

Služby: - copywriting - překladatelská služba - jazyková korektura - SEO a SEM.

Společnost Florcentrum Foltýnová s.r.o. se již od roku 1990 zabývá prodejem širokého sortimentu květin, v současné době provozuje více než 20 prodejen a kamenných obchodů v rámci celé České republiky. V nabídce společnosti Florcentrum Foltýnová s.r.o. najdete: - řezané květiny - gratulační kytice - svatební floristika - smutební ...

Společnost Florcentrum Foltýnová s.r.o. se již od roku 1990 zabývá prodejem širokého sortimentu květin, v současné době provozuje více než 20 prodejen a kamenných obchodů v rámci celé České republiky. V nabídce společnosti Florcentrum Foltýnová s.r.o. najdete: - řezané květiny - gratulační kytice - svatební floristika - smutební ...

Prodej: - koření jednodruhové a bylinky známé i neznámé - kořenící směsi vlastních receptur (medvědí gril) nebo převzatých (tandoori masala) - dochucovadla (vegety, sojové omáčky, jíšky apod...) - asijské speciality (pálivé omáčky, rýže, apod...) - maďarské speciality (papriky, směsi, sekty apod...) ostatní (vše možné co v kuchyni třeba)

Nabízíme adrenalinovou teambuildingovou akci pro 10 osob šitou na míru vašim požadavkům. Organizujeme komorní události i závody. Naší specializací jsou malé dračí lodě. Ideální pro upevňování kolegiálních vztahů i zábavu.

Podnikání v oblasti nakládání s odpady mimo nebezpečné odpady. Společnost Sběrné suroviny Tomeček se zabývá zpracováním a recyklací papíru, železných a neželezných kovů.

Autoškola: - osobní automobily - školení řidičů.

Prodej: - potravní doplňky - čisticí prostředky - zdravé nápoje - speciální kosmetika pro alergiky od firmy FCC - Finclub Cleaners and Cosmetics.

Servis: - manipulační techniky - výtahů - opravy zametacích a mycích strojů - revize elektrospotřebičů - pronájem montážní plošiny s dosahem do 16 metrů - revize, opravy ručního elektrického nářadí.

Praktický lékař PRO dospělé, akupunktura

Taneční škola Eva a Libor Šrámkovi: - dětský klub sportovního tance - senior hobby klub - individuální lekce - předsvatební lekce - taneční lekce u Vás doma - taneční vystoupení a výuka na míru - choreografie - intenzivní opakovací kurzy - středně dobé kurzy zaměřené na konkrétní atraktivní tance - dlouhodobé kurzy pro ...

Autoškola: - skupiny A, B, C, D, T, CE, BE, školení řidičů - kondiční jízdy - motoškola - školení profesní způsobilosti řidičů - přezkoušení řidičů. - dopravně-psychologické vyšetření

Moravský ornitologický spolek – středomoravská pobočka ČSO je nevládní nezisková organizace sdružující profesionální i amatérské ornitology, birdwatchery, milovníky ptáků a ochránce přírody. Realizujeme projekty na výzkum a ochranu ptáků, popularizaci ornitologie, ekologickou výchovu a osvětu.

Výroba: - rozvaděče. Projekce: - elektro a MaR Provozovna: - Přerov, Velká Dlážka 2848/40

Velkoobchod dárkové zboží Monitorování vozidel. Elektronická kniha.

Realizace zemních plošných kolektorů pro tepelná čerpadla země-voda. Výkopové práce (rýhovačem) pro kabelové a potrubní vedení. Zemní práce.

Služby: - překladatelské - ruština, ukrajinština - překlady - ověřené překlady - tlumočnické - tlumočení.

Pobočka. Návrhy a konstrukce: - plastová, okna a dveře Dodávka, montáž a servis. - stínící technika - sítě proti hmyzu. - horizontální a vertikální žaluzie Sídlo: Sokolská 1605/66 120 00 Praha 2.