Ručně vyráběné urny na míru: Uctěte památku jedinečným způsobem
V dnešní době, kdy stále více lidí hledá jedinečné a osobní způsoby, jak vzdát poslední hold svým blízkým, nabízí firma Martin Urbášek zakázkovou výrobu uren, která splní veškeré individuální požadavky. S dlouholetou tradicí a poctivou ruční prací se tato firma pyšní vytvářením uren, které jsou nejen kvalitními produkty, ale také uměleckými díly, jež uctivě zachovávají památku zesnulých.
Třebíč - Zámostí
Ústí nad Labem - Krásné Březno
Rokycany
Opava
Dubňany
IČ: 60512121
DIČ: CZ7401040647
Kraj: Středočeský
Stát: Česká republika
Právní forma: podnikatel se ŽO
Počet zaměstnanců: do 5 zaměstnanců
Obrat: 3 mil. až 5 mil. Kč
Telefon:
+420 604 864 683
Švestky v tekutém stavu jsou na Moravě přepychovou medicínou, kterou lze léčit téměř veškeré bolístky. Ovšem i švestky zpracované do povidel jsou výbornou dobrotou, kterou si nyní můžete u firmy: Švestková povidla Jiří Netopil, objednávat formou dárkových kazet, balíčků a košů. Tato služba je připravená pro firmy. Pro zákazníky, kteří by si chtěli individuálně naše švestková povidla zakoupit, máme příjemnou zprávu. Od hodnoty 100 Kč můžete objednávat dle vašeho přání veškeré naše produkty.
Výrobce povidel Jiří Netopil z Pravčic u Kroměříže dodá švestková povidla ve standardním balení i dárková balení povidel pro firmy. Připravíme individuálně dárkové sady, koše s povidly.
Firma L & M nápoje s.r.o. z Opavy provozuje půjčovnu chladícího výčepního zařízení pro každou příležitost. Dopřejte si to nejlepší pivo přímo z výčepu právě na vaší oslavě.
Společnost Thomas Dyntar distillery s.r.o. se sídlem v Třebíči se specializuje na výrobu a prodej prvotřídní sladové whisky.
Při výběru švestkových povidel vybírejte podle kvality - rodinná firma Jiří Netopil z regionu Zlínský kraj vyrábí zdravá povidla s výraznou chutí švestek, výrobek je 100% přírodní produkt.
Medovina byla v době nedávno minulé neprávem opomíjeným likérem. Dnes se však k tomuto výtečnému nápoji vyrobeného z medu opět vracíme a na tradice našich předků navazujeme. Někdo pouze při konzumaci, někdo při výrobě. A protože my děláme obojí a ještě něco navíc, rádi bychom vám ukázali náš pohled na věc. Z čeho se medovina vyrábí, jaké existují příchutě a jak moc složité je medovinu získat?