Králův Dvůr
Uherské Hradiště - Mařatice
Hostinné
Praha - Chodov
Domažlice
Prostějov
IČ: 25654381
DIČ: CZ25654381
Kraj: Středočeský
Stát: Česká republika
Právní forma: společnost s r. o.
Počet zaměstnanců: 6 - 25 zaměstnanců
Telefon:
+420 800 107 626
Telefon:
+420 315 720 165
Kontaktní osoby:
Jiří Rondoš
funkce: jednatel
Talašovo zahradnictví s.r.o. Tlumačov opět v říjnu zahájí prodej krouhaného zelí - pěstujeme odrůdy vhodné na nakládání. Neděláme jen krouhání zelí, ale i ochucení a pěchování přímo do Vašich zeláků.
Servírujte ve svém podniku kávu, která ohromí vaše zákazníky. Firma AG FOODS Group a.s. Dodává profesionální pákové kávovary a kávové automaty včetně příslušenství.
Dopřejte si kvalitní jídlo a pití kdykoliv během dne snadno a bez dlouhého čekání s nápoji a potravinami ready to eat a ready to go od firmy AG FOODS Group a.s.
Švestky v tekutém stavu jsou na Moravě přepychovou medicínou, kterou lze léčit téměř veškeré bolístky. Ovšem i švestky zpracované do povidel jsou výbornou dobrotou, kterou si nyní můžete u firmy: Švestková povidla Jiří Netopil, objednávat formou dárkových kazet, balíčků a košů. Tato služba je připravená pro firmy. Pro zákazníky, kteří by si chtěli individuálně naše švestková povidla zakoupit, máme příjemnou zprávu. Od hodnoty 100 Kč můžete objednávat dle vašeho přání veškeré naše produkty.
Prodej ale i pronájem strojů a příslušenství na ledovou tříšť nebo prodej strojů na chlazené nápoje a domácí limonády Vám zajistí e-shop firmy CORNiCO Company, s.r.o. s provozovnou v Bělotíně.
Říčany - Výroba domácích knedlíků, s.r. o.
Zkuste neodolatelnou chuť pravých českých knedlíků od Petra Vaníčka, který vám přinese tradiční chutě přímo k vašemu stolu. Objednejte ještě dnes a zítra je máte doma!
Medovina byla v době nedávno minulé neprávem opomíjeným likérem. Dnes se však k tomuto výtečnému nápoji vyrobeného z medu opět vracíme a na tradice našich předků navazujeme. Někdo pouze při konzumaci, někdo při výrobě. A protože my děláme obojí a ještě něco navíc, rádi bychom vám ukázali náš pohled na věc. Z čeho se medovina vyrábí, jaké existují příchutě a jak moc složité je medovinu získat?