Top firmy

Kamenosochařství Boček a syn

Hroby, pomníky, náhrobky, desky z přírodního kamene – výroba, renovace, opravy Vysočina

VÍCE ZDE

EDB doporučuje

Společnost Uzeniny Příbram, a. s. je jedním z největších a nejstarších zpracovatelů masa v Česku. Každý den vám nabízí čerstvé a chutné produkty z vlastních výrobních závodů. Uzeniny Příbram jsou známé svou tradiční recepturou, která spojuje osvědčené…


Prodejny společnosti ZEMAN maso - uzeniny, a.s. nabízí svým zákazníkům tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Naši zákazníci u nás mohou zakoupit čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso, uzeniny,…








Tyršova 304,
25083 Škvorec
Telefon: +420 224 283 835

Zpracovávání masa, výroba masných výrobků.

IČ: 26429349
DIČ: CZ26429349
Kraj: Středočeský
Stát: Česká republika
Právní forma: společnost s r. o.
Počet zaměstnanců: 26 - 100 zaměstnanců
Obrat: do 200 tis. Kč


Telefon:
+420 224 283 835


QR kód firmy Švejda spol. s r.o.

Plánování trasy


Omlouváme se, nepodařilo se zpracovat trasu.
Kontaktní
formulář

Související články

MORAVIALOV s.r.o.

Prodej zvěřiny do stravovacích zařízení - prvotřídní kvalita na váš stůl

Společnost MORAVIALOV s.r.o., přední dodavatel kvalitní zvěřiny v České republice, s hrdostí nabízí čerstvou a zdravou zvěřinu do široké škály stravovacích zařízení po celé zemi. Naše nabídka v dodávkách zvěřinového masa zahrnuje spolupráci s restauracemi, hotely, školními jídelnami, nemocnicemi, vývařovnami a dalšími gastro provozy, které dbají na zdravou a udržitelnou kuchyni.


Zulu Biltong

Biltong: Sušené maso vyrobené podle tradiční africké receptury

Firma Zulu Biltong, sídlící v Hostinném v okrese Trutnov, přináší na český trh sušené maso vyrobené podle tradiční africké receptury. Zulu Biltong se specializuje na kvalitní sušené maso, které spojuje vynikající chuť s vysokou výživovou hodnotou. Díky pečlivému výběru surovin a dodržování tradičních postupů si zákazníci mohou vychutnat autentické africké delikatesy, které obohacují jejich každodenní stravování.