Zeleninové polotovary vakuově balené pro gastronomické provozy na Moravě a Slovensku
Vakuově balenou zpracovanou zeleninu uvítají všechny gastronomické provozy, ale i zdravotnická zařízení, jídelny, školy a jiné. Zásobujeme gastro provozy syrovou nebo vařenou krájenou zeleninou v Moravskoslezském, Olomouckém, Jihomoravském kraji i na Slovensku. Pro gastro provozy připravujeme i zeleninu na svíčkovou nebo bramborový salát.Vakuově balená zelenina pro gastronomické provozy, jídelny, vývařovny, školy
Velkým pomocníkem všech gastronomických provozů a dalších vývařoven je dozajista zpracovaná a vakuově balená zelenina. Mrkev, cibule, červená řepa v syrovém stavu nebo tepelně zpracovaná a vakuově balená po 3 kg nebo 5 kg, po dohodě v jakémkoliv množství je krájená na nudličky, kostky, nebo ji můžete objednat nekrájenou.
Vakuově balená zelenina syrová i vařená
Syrové bílé i červené zelí krouhané, čínské krouhané zelí a krouhaná syrová kapusta
Kromě vakuově balené zeleniny nabízíme gastronomických provozům, velkokuchyním, vývařovnám syrové zelí bílé i červené krouhané s trvanlivostí 5 dnů, zelí čínské krouhané v balení 3 kg a 5 kg nebo krouhanou syrovou kapustu ve stejném balení či jakémkoliv množství.
Krouhané zelí bílé, červené, čínské, krouhaná kapusta
Vakuově balená krájená zelenina na svíčkovou, bramborový salát pro gastro provozy
Zákazníci restaurací a jídelen si rádi pochutnají na výborné svíčkové, která je však díky zelenině náročná na přípravu. Proto si u nás gastro provozy objednávají na svíčkovou syrovou nebo vařenou zeleninu krájenou na kostky či nudličky a vakuově balenou. Veliký zájem je rovněž o bramborový salát s hráškem či bez, vakuově balený po 3 kg.