Vinotéka Malovaný sklep
Znojmo
Firemní teambuilding na jižní Moravě - zážitek ve vinném sklepě v Mikulově
Pokud plánujete firemní akci, oslavu nebo teambuilding, Vinařství Víno Šimák s.r.o. v Mikulově nabízí jedinečnou možnost, jak strávit večer v krásném prostředí vinného sklepa U Hroznů. Toto vinařství pořádá řízené degustace vín s profesionálním sommelierem, který vás provede světem pěstování révy a výroby vína. Součástí zážitku je i originální otevírání šampaňského šavlí, což dodává akci zvláštní nádech exkluzivity.
Znojmo
Třebíč - Zámostí
Ústí nad Labem - Krásné Březno
Dubňany
Opava
Švestky v tekutém stavu jsou na Moravě přepychovou medicínou, kterou lze léčit téměř veškeré bolístky. Ovšem i švestky zpracované do povidel jsou výbornou dobrotou, kterou si nyní můžete u firmy: Švestková povidla Jiří Netopil, objednávat formou dárkových kazet, balíčků a košů. Tato služba je připravená pro firmy. Pro zákazníky, kteří by si chtěli individuálně naše švestková povidla zakoupit, máme příjemnou zprávu. Od hodnoty 100 Kč můžete objednávat dle vašeho přání veškeré naše produkty.
Výrobce povidel Jiří Netopil z Pravčic u Kroměříže dodá švestková povidla ve standardním balení i dárková balení povidel pro firmy. Připravíme individuálně dárkové sady, koše s povidly.
Firma L & M nápoje s.r.o. z Opavy provozuje půjčovnu chladícího výčepního zařízení pro každou příležitost. Dopřejte si to nejlepší pivo přímo z výčepu právě na vaší oslavě.
Společnost Thomas Dyntar distillery s.r.o. se sídlem v Třebíči se specializuje na výrobu a prodej prvotřídní sladové whisky.
Při výběru švestkových povidel vybírejte podle kvality - rodinná firma Jiří Netopil z regionu Zlínský kraj vyrábí zdravá povidla s výraznou chutí švestek, výrobek je 100% přírodní produkt.
Medovina byla v době nedávno minulé neprávem opomíjeným likérem. Dnes se však k tomuto výtečnému nápoji vyrobeného z medu opět vracíme a na tradice našich předků navazujeme. Někdo pouze při konzumaci, někdo při výrobě. A protože my děláme obojí a ještě něco navíc, rádi bychom vám ukázali náš pohled na věc. Z čeho se medovina vyrábí, jaké existují příchutě a jak moc složité je medovinu získat?