JIRY spol. s r.o.


Prodej hutního materiálu bez čekání – JIRY spol. s r.o. dodává rychle a spolehlivě!

<h2>Společnost JIRY spol. s r.o. se od sv&eacute;ho vzniku zaměřuje na prodej kvalitn&iacute;ho hutn&iacute;ho materi&aacute;lu. D&iacute;ky skladům o rozloze přes 13 000 m&sup2; a &scaron;irok&eacute; nab&iacute;dce ocelov&yacute;ch trubek, plechů i profilů patř&iacute; mezi kl&iacute;čov&eacute; dodavatele v oblasti hutnictv&iacute;. Firma poskytuje z&aacute;kazn&iacute;kům flexibiln&iacute; služby, včetně dělen&iacute; materi&aacute;lu, rychl&eacute;ho doručen&iacute; po cel&eacute; ČR a možnost&iacute; dlouhodob&yacute;ch smluv.</h2>

Top firmy

PB Klimaservis

Prodej, instalacie a opravy klimatizační a chladírenské techniky.

VÍCE ZDE

EDB doporučuje









Křivsoudov č.p. 64,
25766 Křivsoudov
-Velkoobchod a maloobchod
Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Produkty
  • prodej pálenek, prodej brandy, destiláty z vinných matolin, ovocné destiláty, ušlechtilé lihoviny

Informační zdroje
Destiláty

Související články

Švestková povidla Jiří Netopil

Švestková povidla v dárkovém balení pro firmy nebo dle individuálních požadavků zákazníků

Švestky v tekutém stavu jsou na Moravě přepychovou medicínou, kterou lze léčit téměř veškeré bolístky. Ovšem i švestky zpracované do povidel jsou výbornou dobrotou, kterou si nyní můžete u firmy: Švestková povidla Jiří Netopil, objednávat formou dárkových kazet, balíčků a košů. Tato služba je připravená pro firmy. Pro zákazníky, kteří by si chtěli individuálně naše švestková povidla zakoupit, máme příjemnou zprávu. Od hodnoty 100 Kč můžete objednávat dle vašeho přání veškeré naše produkty.





Aktuální microsite





Aktuální PR články

ČESKÁ VČELA s.r.o.

Medovina byla v době nedávno minulé neprávem opomíjeným likérem. Dnes se však k tomuto výtečnému nápoji vyrobeného z medu opět vracíme a na tradice našich předků navazujeme. Někdo pouze při konzumaci, někdo při výrobě. A protože my děláme obojí a ještě něco navíc, rádi bychom vám ukázali náš pohled na věc. Z čeho se medovina vyrábí, jaké existují příchutě a jak moc složité je medovinu získat?